Menu

abercrombiehollister.nl

handtassen

Wat gebeurt er dit modeseizoen op het gebied van handtassen? Iedereen die op de hoogte blijft van het laatste mode- en stijlnieuws weet dat de modetrends constant veranderen. Het houdt niet op, wat de ene dag in is, is de volgende dag weer uit. Dit kan super frustrerend zijn, daarom is het belangrijk om de laatste modetrends altijd in de gaten te houden!

De prints zijn terug van weggeweest

Het kan niet gekker, wilder en feller met de prints dit seizoen. Hoe meer hoe beter is duidelijk het motto van de modeontwerpers. We zien de prints op veel handtassen terugkomen. Veel dierenprints zoals luipaard-, slangen-, krokodillen-, panter- en zelfs giraffeprint zijn terug in de mode gekomen! Maar denk dit seizoen ook aan handtassen met unieke prints, zoals glitter en abstracte prints. Ook de ruit is weer helemaal terug in stijl.

Luxe materialen

Dé stof van dit seizoen is fluweel, we zien het overal terugkomen. Handtassen met een velvet look zijn super hot. Deze zien er luxueus uit en zijn perfect voor een avondje uit. Een andere materialen trend is de metallic look. Combineer jouw zwarte outfit met een metallic handtas, het maakt je outfit helemaal af!

Handtassen met een lang hengsel

Super praktisch en sierlijk: handtassen met een lang hengsel. Deze handtassen draag je ter hoogte van je heupen. Ze zijn heel handig voor een avondje stappen omdat je ze zo over je schouder heen hangt. Zo heb je de hele avond je handen vrij zodat je lekker kunt dansen!

Het envelopje

Dit is misschien wel de handigste modetrend op handtassen gebied. De enveloppen handtasjes zijn compact en praktisch. Je kan er nét genoeg spullen in kwijt. Vaak hebben de enveloppen handtasjes verschillende vakjes waardoor je spullen georganiseerd opgeborgen kunnen worden. Dankzij de envelopklep is dit ook een hele veilige tas: niemand komt er makkelijk in en er valt ook niks makkelijk uit!

The big bag

Wij vrouwen hebben een paar vaste gewoontes. Een daarvan is dat we oneindig veel spullen in onze tassen stoppen. Handtassen van een groter formaat zijn daarom onze favoriet. In deze tassen kun je ongestoord ál je spullen kwijt. Je waterflesje, laptop, pennen, kauwgom, make-up tasje, borstel, agenda, pijnstillers, tampons en/of maandverband, zonnebril, portemonnee, deodorant, opvouwbare tasjes,  notitieblokje, sieraden, oortjes, aanstekers, lippenbalsem en zelfs een extra panty: in de oversized handtassen gaat dit allemaal makkelijk mee.

Voor welke handtas je ook gaat: ze zijn allemaal even stijlvol en leuk. Wij wensen je heel veel plezier met het shoppen van jouw perfecte tas.